Εύκολη σοκολατόπιτα

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 3.6 (9 ψήφοι)

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

  • 250γρ. μαργαρίνη
  • 2½ ποτήρια ζάχαρη
  • 6 κ.σ. κακάο
  • 1 ποτήρι νερό
  • 4 αυγά
  • 1½ ποτήρι αλεύρι
  • 1 φακελάκι μπέικιν

Διαδικασία συνταγής

  1. Βάζουμε σε κατσαρόλα τη μαργαρίνηΦυτικό λίπος, το οποίο κυκλοφορεί ευρέως στο εμπόριο., τη ζάχαρη, το νερό και το κακάο. Τα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  2. Από το μείγμα της κατσαρόλας κρατάμε ένα φλιτζάνι στην άκρη. Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν. Προσθέτουμε το μείγμα της κατσαρόλας και συνεχίζουμε το χτύπημα.
  3. Βουτυρώνουμε, αλευρώνουμε το ταψί και το τινάζουμε να φύγουν τα πολλά αλεύρια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 40 λεπτά.
  4. Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε 10 λεπτά να κρυώσει λίγο και από πάνω περιχύνουμε με το μείγμα που κρατήσαμε. Το απλώνουμε να πάει παντού. Κόβουμε αφού κρυώσει.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 15479 Εμφανίσεις σήμερα: 4