Γευστικό ταξίδι στο Μεξικό

Θες να πας ένα ταξίδι στο Μεξικό και δεν έχεις το χρόνο ή τα χρήματα. Ο cooklos θα σε βάλει στην κουζίνα και αφού ετοιμάσεις αυτά που πρέπει θα είναι σαν να βρίσκεσαι εκεί... ή  .. μπορείς να πας σε ένα μεξικάνικο εστιατόριο, απλά να ξέρεις ότι «αυτά» δεν τα εγκρίνουμε εμείς.

Στο παρασύνθημα λοιπόν σου προτείνουμε να ετοιμάσεις τσίλι κον κάρνε (chili con carne), νοστιμότατα μπιφτέκια λαχανικών, μεξικάνικο κουσκους και μια σαλάτα με κόκκινο λάχανο.

Μπορείς να τα φας όλα μόνος ή και να καλέσεις την καλή σου ώστε να απολαύσετε το ταξίδι παρέα. Εξαρτάται πάντα από το πόσο πεινάς.

Καλό δρόμο.

Σχετικά προτεινόμενα μενού

Ιταλική βραδιά με θέα την Ακρόπολη

Συνταγές εν τάχει: Κρεμμυδόσουπα Τοσκάνης, Ρόκα με βινεγκρετ πορτοκαλιού και φιλέτα πορτοκάλι, Οσομπούκο συνοδευόμενο με ριζότο σαφράν (Ossibuchi di vitello e risotto allo zafferano), Τιραμισού

Μια νύχτα στην Αβάνα

Συνταγές εν τάχει: Cubano (κουβανέζικα σάντουιτς), Κουβανέζικη ρεβιθοσαλάτα, Moros y Cristianos (κουβανέζικο ρύζι με μαύρα φασόλια), Arroz con pollo (κουβανέζικο κοτόπουλο με ρύζι)

Γευστική κρητική βραδιά

Συνταγές εν τάχει: Ντάκος κρητικός, Σταμναγκάθι σαλάτα, Απάκι Κρήτης, Ομαθιές τηγανητές (Κρητικά λουκάνικα), Χοχλιοί μπουμπουριστοί, Πίτες σφακιανές

Μενού – συνταγές για μια αξέχαστη Κυπριακή βραδιά

Συνταγές εν τάχει: Σαλάτα μαρούλι λεμονάτη, Χαλούμι σαγανάκι, Κουπέπια, Αφέλια, Δάχτυλα