Ψωμάκια με καλαμποκάλευρο
Υλικά συνταγής
- 170γρ. καλαμποκάλευρο
 - 170γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 - 200γρ. γιαούρτι παραδοσιακό
 - 100ml νερό
 - 1 κ.γ. σόδα φαγητού
 - 1 κ.γ γεμάτη αλάτι
 - 1-2 κ.σ. σιμιγδάλι
 
cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 12-14 τεμάχια
  'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Κοσκινίζουμε τα άλευρα και τα ανακατεύουμε. Βάζουμε σε μπολ το γιαούρτι, το νερό και τη σόδα (τη διαλύουμε στο νερό) και το αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
 - Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά-σιγά και ζυμώνουμε. Λαδώνουμε ελαφρά τις θήκες της φόρμας μάφιν και βάζουμε ζυμάρι στη κάθε μια.
 - Χαράσουμε απο πάνω τα ψωμάκια και πασπαλίζουμε με σιμιγδάλι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για μισή ώρα περίπου μέχρι να φουσκώσουν.
 
Σχόλια
    Εμφανίσεις συνταγής: 12494 
Εμφανίσεις σήμερα: 1  
  
  
        
        
        
        





Νέο σχόλιο