Η χρήση του δενδρολίβανου στο φαγητό.
Όταν χρησιμοποιούμε δενδρολίβανο στο φαγητό, πρέπει να το προσθέτουμε από την αρχή. Τα κλαδάκια από δενρολίβανο μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ξυλάκια για σουβλάκια και να περάσουμε κομμάτια κρέατος ή λαχανικών.
Σχετικές συνταγές
Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ
Καλαμάρια ψητά στο φούρνο με αρωματικά και φρέσκο κρεμμυδάκι
λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Νηστίσιμες, Ψάρια και Θαλασσινά, Θαλασσινά, Κεφαλόποδα, Ορεκτικά, Ορεκτικά, Ζεστά ορεκτικά
Κοτόπουλο σοτέ με δενδρολίβανο, λάιμ και τοματίνια
λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Κοτόπουλο και Πουλερικά
Μπακαλιαράκια με δενδρολίβανο
λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Ψάρια και Θαλασσινά, Ψάρια
Πανσέτες χοιρινές με μαρινάδα δενδρολίβανου
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Χοιρινό
Φιλετάκια κοτόπουλου με μπύρα και δενδρολίβανο
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Κοτόπουλο και Πουλερικά
Σκορδάτα φιογκάκια με δενδρολίβανο και γιαούρτι
λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Ζυμαρικά και ρύζια, Ζυμαρικά, Σαλάτες με ζυμαρικά
Στήθος γαλοπούλας με δενδρολίβανο
λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Κοτόπουλο και Πουλερικά