Η χρήση της αποξηραμένης ρίγανης

H αποξηραμένη ρίγανη πρέπει να φυλάσσεται σε αεροστεγές δοχείο. Στο μαγείρεμα είναι καλύτερο να προστίθεται στο τέλος, για να δίνει όλο της το άρωμα και να μην πικρύζει.

Σχετικές συνταγές

Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ

Λάχανο σαλάτα με μυζήθρα, ρίγανη και φασκόμηλο
Λάχανο σαλάτα με μυζήθρα, ρίγανη και φασκόμηλο

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Σαλάτες, Σαλάτες ωμές

Πένες με σαλάμι αέρος Θάσου και φέτα κατσικίσια
Πένες με σαλάμι αέρος Θάσου και φέτα κατσικίσια

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Ζυμαρικά και ρύζια, Ζυμαρικά, Μακαρονάδες

Εύκολα μπιφτέκια στο γκριλ

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Κιμά

Πατάτες baby με ποικιλία αποξηραμένων μπαχαρικών

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Νηστίσιμες, Ορεκτικά, Ορεκτικά, Ζεστά ορεκτικά, Λαχανικά, Λαχανικά διάφορες