Σαργός σχάρας

short url (for easy share)

No votes yet

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

  • 4 σαργοί των 300γρ.
  • ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα ψάρια
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklila
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

στη σχάρα του φούρνου

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η σχάρα καλά στους 200οC. Λαδώνουμε τη σχάρα πριν βάλουμε τους σαργούς επάνω.
  2. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ψάρια. ΚαρυκεύουμεΠροσθέτω στο φαγητό υλικά, κυρίως μπαχαρικά ή αρωματικά, για να δώσω πιο πικάντικη γεύση. και τα λαδώνουμε καλά.
  3. Ψήνουμε για περίπου 8 λεπτά από κάθε πλευρά, γυρνώντας με φαρδιά σπάτουλα τους σαργούς μία φορά μόνο ενδιάμεσα.

στα κάρβουνα

  1. Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά. Λαδώνουμε καλά τη σχάρα αμέσως πριν βάλουμε επάνω τους σαργούς.
  2. Πλένουμε και καθαρίζουμε τους σαργούς. Καρυκεύουμε και τους λαδώνουμε καλά.
  3. Ψήνουμε για περίπου 7 λεπτά, λαδώνουμε την πάνω πλευρά των ψαριών με πινελάκι και με τη βοήθεια μιας πλατιάς σπάτουλας τα γυρνάμε. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 7 λεπτά ακόμη.
  4. Σερβίρουμε με σάλτσα λαδολέμονο.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 8890 Εμφανίσεις σήμερα: 4