Πράσινη σαλάτα με προσούτο και κασέρι

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 1 ρίζα μαρούλι
  • 4 φέτες προσούτο κότοΙταλικό αλλαντικό από κρέας χοίρου το οποίο όμως είναι μαγειρεμένο. Έτσι αποκαλούν οι Ιταλοί το ζαμπόν. (prosciutto cotto)
  • 100γρ. κασέρι σε κυβάκια
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
  • 3-4 αγγουράκια τουρσίΤρόπος συντήρησης τροφίμων σε ξύδι. κομμένα σε φέτες
  • βινεγκρέτ μελιού
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4-6 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Πλένουμε τα λαχανικά, τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε την πιπεριά, το αγγουράκι τουρσί, το κασέρι και προσούτο.
  2. Ετοιμάζουμε τη βινεγκρετ.
  3. Καρυκεύουμε τη σαλάτα με αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε με την βινεγκρέτ(Dressing) Σάλτσα που xρησιμοποιούμε στις σαλάτες και γίνεται κυρίως με λάδι και ξύδι. μελιού. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 1854 Εμφανίσεις σήμερα: 0