Το χοιρινό κρέας είναι η σημαντικότερη πηγή βιταμίνης B1 ή θειαμίνης, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
Πανσέτες στο γκριλ ή τη σχάρα με νόστιμη μαρινάδα
Υλικά συνταγής
- 10 πανσέτες
- αλάτι
για την μαρινάδα
- 3 κ.σ. κέτσαπ
- 10 σταγόνες ταμπάσκοΚαυτερή σάλτσα, χρησιμοποιείται κυρίως στην μεξικάνικη κουζίνα. Κυκλοφορεί ευρέως στο εμπόριο και πλέον χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο. (κατά βούληση)
- 1 κ.γ. μέλι
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 5 άτομα
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας όλα μαζί και αλείφουμε με αυτή τις πανσέτες μας.
- ΜαρινάρουμεΗ διαδικασία μαριναρίσματος. Σε υγρό βάζουμε τρόφιμα για να τα κάνουμε πιο τρυφερά και νόστιμα. Στις μαρινάδες χρησιμοποιούνται και αρωματικά λαχανικά και μπαχαρικά. για τουλάχιστον 8 ώρες. Βγάζουμε τις πανσέτες και ψήνουμε είτε στα κάρβουνα είτε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC στο γκριλ, μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
- Δεν χρειάζονται πολύ ώρα ψήσιμο. Σερβίρουμε ζεστές.
Αυτό το ήξερες
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 35646
Εμφανίσεις σήμερα: 2
Νέο σχόλιο