Πανσέτες στο γκριλ ή τη σχάρα με νόστιμη μαρινάδα

short url (for easy share)

No votes yet

Υλικά συνταγής

  • 10 πανσέτες
  • αλάτι

για την μαρινάδα

  • 3 κ.σ. κέτσαπ
  • 10 σταγόνες ταμπάσκοΚαυτερή σάλτσα, χρησιμοποιείται κυρίως στην μεξικάνικη κουζίνα. Κυκλοφορεί ευρέως στο εμπόριο και πλέον χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο. (κατά βούληση)
  • 1 κ.γ. μέλι
  • ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 5 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας όλα μαζί και αλείφουμε με αυτή τις πανσέτες μας.
  2. ΜαρινάρουμεΗ διαδικασία μαριναρίσματος. Σε υγρό βάζουμε τρόφιμα για να τα κάνουμε πιο τρυφερά και νόστιμα. Στις μαρινάδες χρησιμοποιούνται και αρωματικά λαχανικά και μπαχαρικά. για τουλάχιστον 8 ώρες. Βγάζουμε τις πανσέτες και ψήνουμε είτε στα κάρβουνα είτε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC στο γκριλ, μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
  3. Δεν χρειάζονται πολύ ώρα ψήσιμο. Σερβίρουμε ζεστές.

Αυτό το ήξερες

Το χοιρινό κρέας είναι η σημαντικότερη πηγή βιταμίνης B1 ή θειαμίνης, που είναι απαραίτητη για την παραγωγή ενέργειας και την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 20075 Εμφανίσεις σήμερα: 7