Ντιπ γκοργκοντζόλας
Υλικά συνταγής
- ½ φλιτζ. γκοργκοντζόλαΜπλέ Ιταλικό τυρί. Είναι πιο κρεμώδες και λιγότερο αλμυρό από το ροκφόρ.
- ½ φλιτζ. τυρί κρέμα
- 5-6 καρύδια ψίχα
- 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 1 μπολ
'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!
Διαδικασία συνταγής
- Λιώνουμε τη γκοργκοντζόλα με ένα πιρούνι.
- Σπάμε τα καρύδια.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.
Tips - Μην ξεχνάς ότι...
Το ντιπ γκοργκοτζόλας ταιριάζει σα συνοδευτικό σε σαλάτες ζυμαρικών, σε κρέατα και σε λαχανικά, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και μόνο του για να αλείψετε μπρουσκέτες ή να βουτήξετε τα κρακεράκια σας.
Σχόλια
Εμφανίσεις συνταγής: 5904
Εμφανίσεις σήμερα: 1
Νέο σχόλιο