Κυπριακή πίτα με κεφτεδάκια

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

cookon
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 2 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Σε σχαροτήγανο που καίει, βάζουμε λίγο βούτυρο και τις πίτες μας για 1 λεπτό από κάθε πλευρά, μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν ελαφρύ χρώμα.
  2. Αφαιρούμε τις πίτες και τις αφήνουμε για λίγο στην άκρη.
  3. Σε μπολ, ανακατεύουμε τη σαλάτα με τα κρεμμυδάκια, το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι.
  4. Κόβουμε κατά μήκος τις πίτες, αλείφουμε τη σως, προσθέτουμε λίγη σαλάτα, 4-5 μικρά κεφτεδάκια και λίγη ακόμη σαλάτα.

Αυτό το ήξερες

Ο κιμάς μπορεί να μείνει στη συντήρηση του ψυγείου μόνο 1 μέρα και πρέπει να φυλάσσεται σε γυάλινο ή ανοξείδωτο μπολ.
Μπορούμε να κρατήσουμε τον κιμά στην κατάψυξη, φτιάχνοντας μικρά επίπεδα πακετάκια πολύ καλά τυλιγμένα με διαφανή μεμβράνη. Όταν θέλουμε να ξεπαγώσουμε τον κιμά, βγάζουμε το πακετάκι από το...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

Εμφανίσεις συνταγής: 2252 Εμφανίσεις σήμερα: 0