Κουσκούς ζουμερό της Δώρας

short url (for easy share)

Μέσος όρος: 4.7 (3 ψήφοι)

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 - 6 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Σε κατσαρόλα βάζουμε τον ζωμόΥγρό στο οποίο έχουμε βράσει διάφορα υλικά κατά περίπτωση και το οποίο το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε περισσότερη γεύση και άρωμα στα φαγητά. να πάρει βράσηΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100°C. μαζί με το ελαιόλαδο. Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε το κουσκούς και ανακατεύουμε.
  2. Αποσύρουμε από την φωτιά όταν το κουσκούς έχει ακόμη υγρά. Προσθέτουμε ½ ποτήρι κρύο νερό για να σταματήσουμε την βράση.
  3. Έτσι το κουσκούς μας θα μείνει και γυαλιστερό και ζουμερό! Τα παιδιά τρελαίνονται για την συγκεκριμένη συνταγή.

Αυτό το ήξερες

Το κουσκούς έχει πιθανότατα καταγωγή από την βόρεια Αφρική, καθώς υπάρχουν αρχαιολογικά ευρήματα του 10ου αιώνα, που αποτελούνται από σκεύη κουζίνας που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή αυτού του...
Το κουσκούς είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες και βιταμίνες. Επίπλέον, οι φυτικές ίνες που περιέχει συμβάλλουν στην ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου αλλά και των λιπιδίων στο αίμα.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 9778 Εμφανίσεις σήμερα: 3