Κοτόπουλο με παπάγια και σαγκουίνι

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 400γρ. στήθος κοτόπουλου
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 παπάγια
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά κόκκινη σε ροδέλες
  • ½ πιπεριά καυτερή
  • 1 σαγκουίνι (ο χυμός του)
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες και το σοτάρουμεΤηγανίζω ελαφρά σε λίγο λίπος, λαχανικά ή κρέας, έως ότου πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα ομοιόμορφα. στο ελαιόλαδο, με το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Καθαρίζουμε την παπάγιαΤροπικό φρούτο με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική. Έχει φλούδα σχεδόν πορτοκαλί και η γεύση του θυμίζει λίγο ροδάκινο. Κυκλοφορεί και αποξηραμένη. από τη φλούδα και τα σποράκια που έχει στο κέντρο. Την προσθέτουμε στο τηγάνι.
  2. Αφήνουμε μερικά λεπτά να μαγειρευτούν τα υλικά, μέχρι να πάρουν απαλό χρυσαφί χρώμα και σβήνουμεΣταματάω το σοτάρισμα, μαγείρεμα ή τσιγάρισμα ρίχνωντας στο φαγητό κρασί, ζωμό ή άλλο υγρό. με το χυμό σαγκουίνι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε λίγο τη σάλτσα να δέσειΚάνω ένα ζωμό, σάλτσα, σούπα πιο πηχτό, είτε προσθέτοντας αλεύρι ή κορνφλάουρ διαλυμένο σε νερό είτε προσθέτοντας αυγά είτε κρέμα γάλακτος ή βούτυρο. και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  3. Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.

Αυτό το ήξερες

Το στήθος του κοτόπουλου είναι μια ωφέλιμη τροφή που είναι χαμηλή σε λίπος και ταυτόχρονα πηγή πολύτιμης πρωτεΐνης, υψηλής βιολογικής αξίας.

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 4495 Εμφανίσεις σήμερα: 1