Χρωματίδα στη σχάρα

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό χρωματίδες (4 των 250γρ. περίπου)
  • ελαιόλαδο για να τις λαδώσουμε
  • αλάτι
cooklila
Ποσότητα: 4 άτομα

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

στη σχάρα του φούρνου

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο ώστε να ζεσταθεί η σχάρα καλά στους 200οC.
  2. Πλένουμε και καθαρίζουμε τις χρωματίδες (ή χωματίδες) μας. Αλατίζουμε και τα λαδώνουμε καλά.
  3. Ψήνουμε για περίπου 7 λεπτά από κάθε πλευρά ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού, μέχρι να πάρει η πέτσα χρώμα.

στα κάρβουνα

  1. Αφήνουμε τη σχάρα να ζεσταθεί καλά. Τη λαδώνουμε.
  2. Πλένουμε και καθαρίζουμε τις χρωματίδες. Αλατίζουμε και τα λαδώνουμε καλά.
  3. Χαράζουμε τα παχιά σημεία διαγώνια.
  4. Ψήνουμε για περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά ανάλογα με το μέγεθος του ψαριού, μέχρι να πάρει η πέτσα χρώμα.

Αυτό το ήξερες

Tips: «Πώς ψήνονται άραγε σωστά τα ψάρια στη σχάρα;» Είναι η ερώτηση που βασανίζει κάθε άπειρο ψήστη! Επανάληψις μήτηρ πάσης μαθήσεως, με τον καιρό θα μάθεις, αλλά μέχρι να περάσει ο καιρός διάβασε...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 2078 Εμφανίσεις σήμερα: 0