Φρέσκα νιόκι

short url (for easy share)

No votes yet

 

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Υλικά συνταγής

cooklathina
Ποσότητα: 4 άτομα

Διαδικασία συνταγής

  1. Λιώνουμε τις πατάτες και προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, τον κρόκοΟι ανθήρες του φυτού κρόκος. Ακριβό, αλλά πολύ εκλεκτό μπαχαρικό. Εχει στιφή, πικάντικη γεύση και χρωματίζει τα φαγητά κίτρινα. και την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε καλά και σε αλευρωμένη επιφάνεια δίνουμε στη ζύμη σχήμα μπαστουνιού με πάχος περίπου ενός δάχτυλου.
  2. Κόβουμε τη ζύμη σε νιόκι 2 εκατοστών περίπου. Σε κατσαρόλα έχουμε αλατισμένο νερό ή ζωμόΥγρό στο οποίο έχουμε βράσει διάφορα υλικά κατά περίπτωση και το οποίο το χρησιμοποιούμε για να δώσουμε περισσότερη γεύση και άρωμα στα φαγητά. και μόλις βράσειΜαγείρεμα σε υγρό που βρίσκεται πάνω από 100°C. προσθέτουμε τα νιόκι. Είναι έτοιμα μόλις ανέβουν στην επιφάνεια της κατσαρόλας είναι έτοιμα. Τα στραγγίζουμε και προσθέτουμε από πάνω τη σάλτσα της επιλογής μας.
  3. Ενδεικτικά συνοδεύουμε με φρέσκια σάλτσα ντομάτας ή με σπιτικό πέστοΣάλτσες που γίνονται πολτοποιώντας το βασικό υλικό που θελουμε να κάνουμε πέστο με ελαιόλαδο και σκόρδο (και άλλα υλικά ανάλογα με τη συνταγή) και στο τέλος προσθέτουμε παρμεζάνα ή πεκορίνο τυρί. Πιο γνωστό είναι το pesto genovese (πέστο βασιλικού.) Οι σάλτσες πέστο γίνονται σήμερα σε μίξερ χάρην γρηγοράδας και ευκολίας, το καλύτερο αποτέλεσμα όμως έχουν τα πέστο που γίνονται στο γουδί. της αρεσκείας μας.

Αυτό το ήξερες

Η πρώτη γραπτή αναφορά στο βράσιμο ζυμαρικών είναι καταγεγραμμένη στα αραμαϊκά. Επίσης, στην Κίνα το 5000π.Χ. τα noodles ήταν ήδη γνωστά! Ωστόσο, πολλές είναι οι θεωρίες για την καταγωγή των...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 2882 Εμφανίσεις σήμερα: 0