Τηγανητά κρεμμύδια σε κουρκούτι με ντιπ μουστάρδας

short url (for easy share)

No votes yet

 

Υλικά συνταγής

για κρεμμύδια

  • 4 κρεμμύδια μέτρια
  • 1 κούπα λάδι (για το τηγάνι)
  • αλάτι
  • πιπέρι

για το κουρκούτι

  • 2 κούπες αλεύρι
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 2 φλιτζ. μπύρα

για το ντιπ μουστάρδας

  • 7-8 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα
  • 2 κ.σ. χυμός λεμονιού
  • 1 κ.γ. κόλιανδροςΑρωματικό φυτό. Τον βρίσκουμε φρέσκο, αλλά και αποξηραμένους σπόρους ολόκληρους ή σε σκόνη. Μοιάζει με τον μαϊντανό και η χρήση του είναι πολύ διαδεδομένη στη μαγειρική. φρέσκο ή ξερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
cooklathina
Δυσκολία: εύκολες
Ποσότητα: 4 - 6 άτομα (σαν ορεκτικό)

'Ενα μοναδικό δώρο για τα παιδιά!

MyPuzzleName.gr

Διαδικασία συνταγής

  1. Για το ντιπ μουστάρδας: ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να πάρει απαλή υφή το μίγμα.
  2. Κάνουμε το κουρκούτι: ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε το μίγμα να ξεκουραστεί για μία ώρα.
  3. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε ροδέλες.
  4. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα περνάμε από το κουρκούτι.
  5. TηγανίζουμεΤο απλό τηγάνισμα σημαίνει ότι μαγειρεύω κάτι σε ρηχό τηγάνι, με λίγο λίπος. Το βαθύ τηγάνισμα σημαίνει ότι τα τρόφιμα βυθίζονται στο λάδι. Τηγάνισμα σε γουόκ, είναι η τεχνική τηγανίσματος των Κινέζων, όπου τα τρόφιμα είναι πολύ λεπτά κομμένα και τηγανίζονται σε λίγο καυτό λάδι ενώ ανακατεύονται διαρκώς. σε δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
  6. Αποσύρουμε από τη φωτιά και τοποθετούμε τα κρεμμύδια σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.
  7. Σερβίρουμε τα τηγανιτά κρεμμύδια συνοδεύοντάς τα με το ντιπ μουστάρδας.

Αυτό το ήξερες

Η κλασική μουστάρδα του εμπορίου αποτελείται από σιναπόσπορο, νερό, ξύδι, ζάχαρη, αλάτι, χρωστικές ουσίες και μπαχαρικά. Ωστόσο, διακρίνουμε τρία είδη μουστάρδας, ανάλογα με τους σπόρους που...

Σχόλια

Νέο σχόλιο

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Εμφανίσεις συνταγής: 10877 Εμφανίσεις σήμερα: 2