Ποιοί είμαστε;

Είμαστε μια παρέα 5 ατόμων, 5 κούκλοι και κούκλες, με αγάπη για τη μαγειρική. Μαζευτήκαμε λοιπόν, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και κάναμε το cooklos.gr!

Τι είναι το cooklos.gr;
Ένα site με συνταγές μαγειρικής, προτάσεις, συμβουλές (αλήθεια τώρα;). Σκοπός μας είναι να φέρουμε στο πιάτο σας αγαπημένες μας γεύσεις με ευκολία. Συντονίζουν, η «κουτάλα» και ο «κέρσορας» και ακολουθούν οι υπόλοιποι! Η «κουτάλα» κάνει ένα ταξίδι μαγειρικής και ο «κέρσορας» της δείχνει το δρόμο προς το cooklos.gr!

Ένας από τους βασικούς στόχους μας ήταν η πρακτικότητα και η ευχρηστία της ιστοσελίδας μας. Στόχος επετεύχθη! Πολύ γρήγορα διαπιστώνει κανείς ότι η πλοήγηση είναι πραγματικά εύκολη, οι λειτουργίες απλές, οι επιλογές ξεκάθαρες, αλλά και οι συνταγές ευανάγνωστες.

Αυτό που κάνει το cooklos.gr διαφορετικό είναι το ψαχτήρι του. Και εξηγούμαστε: εσείς που ξέρετε τι ακριβώς ψάχνετε, στην αρχική σελίδα, θα δείτε τον πρώτο σύνδεσμο αναζήτησης (υλικά), στο οποίο πληκτρολογείτε τα υλικά που θέλετε, ο cooklos τα «μαγειρεύει» και σας δίνει τις συνταγές που αντιστοιχούν σε αυτά!

Εσείς που είστε πιο κλασσικοί τύποι ή που απλά δεν ξέρετε τι ψάχνετε, μην απογοητεύεστε. Το μυστικό είναι να ψάξετε σωστά! Ο δεύτερος σύνδεσμος αναζήτησης (κατηγορίες) δημιουργήθηκε για εσάς. Εδώ θα βρείτε τις κατηγορίες των συνταγών. Αν πάλι, γνωρίζετε τον τίτλο της συνταγής πληκτρολογήστε π.χ. τυρόπιτα και ο cooklos θα σας εμφανίσει τις συνταγές που περιέχουν την τυρόπιτα μέσα στον τίτλο τους!

Αν κάνατε τον κόπο να διαβάσετε μέχρι εδώ, συνεχίστε...

Έχεις και εσύ ένα ρόλο!
Κάνοντας εύκολα και γρήγορα μια εγγραφή, μπορείτε να μας στείλετε συνταγές, να ανεβάσετε φωτογραφίες, να σχολιάσετε, να προσθέσετε τις συνταγές που θέλετε στα αγαπημένα σας και να τις δείτε... αύριο!

Σας καλούμε: μιλήστε μας (και μυρίστε μας, όπως είπε κάποιος πολιτικός) για ό, τι λείπει και αν θέλετε, προσθέστε το εσείς! Θέλουμε τα σχόλιά σας για να γίνουμε καλύτεροι, όπως επίσης, ζητούμε τις ενδιαφέρουσες συνταγές σας. Δε θα αρνηθούμε ούτε την περίπτωση που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας ντοκουμέντα με τα αποτελέσματα των συνταγών σας, κοινώς φωτογραφίες!

Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια σελίδα με χρήσιμες και διαφορετικές λειτουργίες, φιλική και εύχρηστη για τον νέο επίδοξο μάγειρα, τη νέα μαγείρισσα. Ελπίζουμε να επιβεβαιωθούμε!

Φιλικά και με μεράκι,
Η ομάδα του cooklos.gr