Νομικά θέματα και όροι χρήσης του cooklos.gr

Νομικά θέματα και όροι χρήσης του cooklos.gr

Πνευματική ιδιοκτησία

Τα πνευματικά δικαιώματα σε όλα τα κείμενα, τα video, τις εικόνες, τα λογότυπα και οποιοδήποτε άλλο υλικό της ιστοσελίδας, ανήκουν στο cooklos.gr και δεν επιτρέπεται η χρήση τους χωρίς την έγγραφη ή ηλεκτρονική συμφωνία με το cooklos.gr.

Επιτρέπεται η επίσκεψη και περιήγηση στην παρούσα ιστοσελίδα όπως και η αναπαραγωγή αποσπασμάτων της, ακόμα και να η διάθεση αποσπασμάτων της σε άλλα άτομα, μόνο για προσωπικούς και ενημερωτικούς λόγους, με την προϋπόθεση ότι θα είναι εμφανής η ανωτέρω δήλωση πνευματικής ιδιοκτησίας, σε όλες τις αναπαραγωγές. Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε αναπαραγωγή μέρους της παρούσας ιστοσελίδας για εμπορικό όφελος, η τροποποίηση ή δημοσίευσή του, σε έγγραφη ή ηλεκτρονική μορφή χωρίς τη γραπτή άδεια από το cooklos.gr.

Διαφημίσεις

Το cooklos.gr δε φέρει κάποια ευθύνη για το περιεχόμενο των sites που διαφημίζονται στην ιστοσελίδα του.

Περιεχόμενο

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας καθώς και οι πληροφορίες που δημοσιεύονται έχουν καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Ο επισκέπτης της δεν πρέπει να βασίζεται στην παρούσα ιστοσελίδα για την παροχή οποιασδήποτε συμβουλής καθώς όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας παρέχεται χωρίς οποιαδήποτε εγγύηση. Ο επισκέπτης δέχεται πως χρησιμοποιώντας την παρούσα ιστοσελίδα απαλλάσει από οποιαδήποτε ευθύνη το cooklos.gr.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Το cooklos.gr δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να εκμεταλλευτεί τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών και χρηστών του. Οι χρήστες κατά τη δημιουργία του λογαριασμού αποδέχονται ότι κάποια στοιχεία τους χρησιμοποιούνται μόνο στην περίπτωση που επικοινωνίας μαζί τους ή για την ενημέρωσή τους σε θέματα που αφορούν το cooklos.gr.

Μέλη και δικαιώματα

Κάθε μέλος του cooklos.gr παραχωρεί στην παρούσα ιστοσελίδα το δικαίωμα χρήσης και επεξεργασίας οποιουδήποτε υλικού (κείμενο, φωτογραφίες, video κ.λ.π.) καταχωρεί στην ιστοσελίδα. Η τελική καταχώρηση του υλικού των μελών του cooklos.gr γίνεται από τον διαχειριστή της παρούσας ιστοσελίδας μετά από επεξεργασία εφόσον θεωρηθεί απαραίτητη. Οι διαχειριστές του cooklos.gr διατηρούν το δικαίωμα να μη δημοσιεύσουν ή να αποσύρουν υλικό που στέλνουν οι χρήστες. Οποιουδήποτε μέλος του cooklos.gr μπορεί να διαγραφεί από το cooklos.gr εφόσον το επιθυμεί ή εφόσον κριθεί αναγκαίο από το διαχειριστή. Σε περίπτωση διαγραφής κάποιου μέλους από το cooklos.gr δεν διαγράφεται το υλικό που έχει καταχωρηθεί από το ίδιο μέλος εφόσον δεν κριθεί απαραίτητο από το διαχειριστή.

Login με το facebook

Κάθε χρήστης μπορεί εφόσον το επιθυμεί να κάνει εύκολα και γρήγορα login χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό του στο facebook. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνει κλικ στο εικονίδιο του facebook και να εξουσιοδοτήσει το cooklos.gr να χρησιμοποιήσει κάποια από τα στοιχεία του λογαριασμού του (εικόνα, email και όνομα). Ανά πάσα στιγμή ο χρήστης μπορεί να αναιρέσει την εξουσιοδότηση (deauthorize) ή/και να ακυρώσει τον λογαριασμό του.

Σύνδεσμοι προς τρίτους

Το cooklos.gr δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο σελίδων προς τις οποίες υπάρχει σύνδεσμος (link). Την ευθύνη φέρουν αποκλειστικά οι διαχειριστές της εκάστοτε σελίδας.

Σχόλια χρηστών

Το cooklos.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των χρηστών του, την ευθύνη έχουν αποκλειστικά οι χρήστες του. Οι διαχειριστές του cooklos.gr διατηρούν το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσουν ή να διαγράψουν σχόλια των χρηστών, εφόσον αυτά περιέχουν ακατάλληλο ή προσβλητικό περιεχόμενο. Οποιοσδήποτε θεωρεί πως θίγεται από σχόλια χρηστών παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με το cooklos.gr για τη διαγραφή των σχολίων.