Δεν υπάρχει "καλό" ή "κακό" κρέας
Δεν υπάρχει "καλό" ή "κακό" κρέας. Υπάρχει κατάλληλο και ακατάλληλο κομμάτι για κάθε χρήση.
Συμβουλευτείτε τον κρεοπώλη σας ανάλογα με τη συνταγή που θέλετε να μαγειρέψετε.
Σχετικές συνταγές
Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ
Μοσχαράκι κοκκινιστό με κρασί
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Κρέας, Μοσχάρι και βουβάλι
Σουτζουκάκια με σάλτσα κρεμμυδιού
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Κιμά
Πικάντικη τηγανιά
λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Χοιρινό