Πώς να ξεχωρίζετε το φρέσκο κρέας;

Το κρέας είναι φρέσκο όταν είναι σφιχτό και το χρώμα του είναι κόκκινο λαμπερό. Αντίθετα, όταν το κρέας εχει κεραμιδί χρώμα, είναι θαμπό, πλαδαρό ή νερουλιασμενο, δεν είναι φρέσκο.

Σχετικές συνταγές

Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ

Τηγανιά Μακεδονίας

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Χοιρινό

Κοκκινιστό με μανιτάρια και πουρέ πατάτας

περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Κρέας, Μοσχάρι και βουβάλι

Χοιρινή τηγανιά

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Χοιρινό