Πώς ασπρίζουμε τα αμύγδαλα;

Πώς ασπρίζουμε τα αμύγδαλα; Βάζουμε τα αμύγδαλα σε κοχλάζων νερό και τα αφήνουμε για 2 λεπτά περίπου μέχρι να φουσκώσουν ελαφρά. Τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό. Τα πιέζουμε ελαφρά και η φλούδα βγαίνει πανεύκολα.

Σχετικές συνταγές

Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ

Σεκέρ παρέ
Σεκέρ παρέ

περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Γλυκά, Ταψιού - Σιροπιαστά