Πώς ασπρίζουμε τα αμύγδαλα;
Πώς ασπρίζουμε τα αμύγδαλα; Βάζουμε τα αμύγδαλα σε κοχλάζων νερό και τα αφήνουμε για 2 λεπτά περίπου μέχρι να φουσκώσουν ελαφρά. Τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό. Τα πιέζουμε ελαφρά και η φλούδα βγαίνει πανεύκολα.
Σχετικές συνταγές
Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ
Σεκέρ παρέ
![Σεκέρ παρέ Σεκέρ παρέ](https://www.cooklos.gr/sites/default/files/styles/bootstrap_vertical/public/eikones-sintagon/seker_pare_1.jpg?itok=HVemGU9L)
περισσότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Γλυκά, Ταψιού - Σιροπιαστά