Κουπέπια
Τα κουπέπια είναι κυπριακά ντολμαδάκια και αποτελούν παραδοσιακό πιάτο της κυπριακής κουζίνας. Το δύο κύρια συστατικά τους είναι ο χοιρινός κιμάς και τα αμπελόφυλλα (ή εναλλακτικά οι κολοκυθοανθοί).
Σχετικές συνταγές
Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ
Κουπέπια
![](https://www.cooklos.gr/sites/default/files/styles/bootstrap_vertical/public/default_images/recipes_cooklos.jpg?itok=TwOJNfRl)
λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Κιμά, Ορεκτικά, Ορεκτικά, Ζεστά ορεκτικά