Κασκαβάλλι
Το κασκαβάλλι είναι παραδοσιακό γαλακτομικό προϊόν και παρασκευάζεαι κυρίως από πρόβειο ή αγελαδινό γάλα. Είναι ιδιαίτερα θρεπτικό, καθώς είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και συμβάλει στη μείωση της χοληστερίνης.
Σχετικές συνταγές
Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ
Κοτόπουλο με λούντζα και κασκαβάλι
![](https://www.cooklos.gr/sites/default/files/styles/bootstrap_vertical/public/default_images/recipes_cooklos.jpg?itok=TwOJNfRl)
λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Κρέας, Κοτόπουλο και Πουλερικά