Συμβουλή για ριζότο

Για να καταλάβουμε αν πρέπει να βάλουμε κι άλλο ζωμό στο τηγάνι μας σέρνουμε την κουτάλα μας στον πάτο του σκεύους. Αν το ρύζι αφήνει κενό και χρειάζεται κάποια δευτερόλεπτα για να ξανακαλύψει το σημείο που περάσαμε την κουτάλα τότε χρειάζεται ζωμό.

Σχετικές συνταγές

Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ

Ριζότο με δυόσμο και λάιμ
Ριζότο με δυόσμο και λάιμ

λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ζυμαρικά και ρύζια, Ρύζι, Ριζότο

Ριζότο με μελιτζάνες και στραγγιστό γιαούρτι
Ριζότο με μελιτζάνες και στραγγιστό γιαούρτι

λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ζυμαρικά και ρύζια, Ρύζι, Ριζότο

Ριζότο βασική συνταγή

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ζυμαρικά και ρύζια, Ρύζι, Ριζότο

Ριζότο απλό

λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ζυμαρικά και ρύζια, Ρύζι, Ριζότο

Ριζότο με μπέικον

λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ζυμαρικά και ρύζια, Ρύζι, Ριζότο

Ριζότο παπρικάτο

λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ζυμαρικά και ρύζια, Ρύζι, Ριζότο

Ριζότο με πέστο ρόκας

λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ζυμαρικά και ρύζια, Ρύζι, Ριζότο

Ριζότο Πηλιωρήτικο

λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Ζυμαρικά και ρύζια, Ρύζι, Ριζότο