Πληροφορίες για την κουβερτούρα

Είναι είδος σοκολάτας και μοιάζει πολύ με τη μαύρη σοκολάτα. Η περιεκτικότητά της σε κακάο είναι περίπου 35-40% και η βασική χρήση της είναι στη ζαχαροπλαστική.

Σχετικές συνταγές

Δες αναλυτικά τις συνταγές εδώ

Μάφινς με τριμμένη κουβερτούρα
Μάφινς με τριμμένη κουβερτούρα

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Γλυκά, Κέικ

Κέικ με κουβερτούρα

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Γλυκά, Κέικ

Καρυδόπιτα με ταχίνι και σοκολάτα

λιγότερο από 90 λεπτά
Δυσκολία: μέτριας δυσκολίας
Νηστίσιμες, Γλυκά, Ταψιού - Σιροπιαστά

Μάφινς με σταγόνες κουβερτούρας

λιγότερο από 60 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Γλυκά, Κέικ

Φοντί μαύρης σοκολάτας (ή κουβερτούρας)

λιγότερο από 30 λεπτά
Δυσκολία: εύκολες
Γλυκά, Σοκολατοειδή